TOKİ Kayaşehir 11. Bölgede bulunan 68 m2 giriş kat 2+1 dairemiz satılıktır.
Dairemiz siteye girdikten sonraki ilk bloktadır. Aracınızı açık otoparka bırakıp zaman kaybetmeden dairenize ulaşabilirsiniz.
Giriş kat olduğu için asansör bekleyerek vakit kaybetmezsiniz.
Dairemiz yapımı tamamlanan Başakşehir - Kayaşehir Metro hattının Fenertepe İstasyonuna yürüme yolundadır. Hat yakın zamanda kullanıma açılacak ve buradaki daireler daha da değerlenecektir.
Mecidiyeköy, Bakıtköy, Yenibosna, Gaziosmanpaşa, Şirinevler gibi ana arterlere otobüs ve minibüs sitenin önünden geçmektedir. Ayrıca AVM' lerin ücretsiz servisleri bulunmaktadır.
Eğitim kurumlarına, sağlık ocağına, camiye, eczaneye, markete çok yakındır. Başakşehir Şehir Hastanesine, Millet Bahçesine, Şamlar Tabiat Ormanına, İbn Haldun Üniversitesine 5 dakika, Yeni Havalimanına 20 dakika mesafededir.
7 / 24 güvenlikli, kamelyaları, oyun parkları olan 10 yıllık bir sitedir.
Dairemiz gün boyu güneş almaktadır. Temizdir ve rutubet yoktur. Banyosu özel yapılmıştır.
Dairede mülk sahibi oturmaktadır. Satış yapıldığında bir ay içinde daireyi boşaltacaktır.
Yatırım amaçlı almak isteyenler eşyalı olarak 6.500 TL civarı kira geliri elde edebilirler.
Kat mülkiyetli, iskanlı ve krediye uygundur.
Daireyi görmek ve diğer tüm sorularınız için tek yetkili;
TURYAP ALPHA - Onur ORAM
(0544) 281 71 92